Pravno obvestilo


Brez garancije

Kulturno društvo MePZ Ciril Silič Vrtojba, v nadaljevanju MePZ, ne daje garancije o ustreznosti informacij, ki jih spletna stran vsebuje. Vsi dokumenti, informacije in materiali so na razpolago brez vsake garancije ter brez pogodbenih in zakonskih jamstev. Dokumenti, informacije in materiali lahko vsebujejo morebitne tehnične nepravilnosti ali tiskovne napake.

 

Omejitev odgovornosti

MePZ ne bo v nobenem primeru odgovoren za vsako direktno, indirektno, slučajno, ekonomsko ali posledično škodo, ki izvira iz uporabe ali nepravilne uporabe informacij, programov in materialov, ki jih ponuja, četudi je obstajala možnost za takšno škodo.

 

Povezave do strani tretjih oseb

Vse povezane strani na to spletno stran niso pod kontrolo MePZ, zato nismo odgovorni za vsebino povezanih strani, niti do povezav in sprememb, ki jih vsebujejo te strani. V določenih primerih lahko MePZ zahteva odstranitev povezave z vaše strani, kar ste nato dolžni storiti.

 

Blagovne znamke

Vse ostale blagovne znamke, trgovska imena ali imena podjetij, ki so tu navedena, so last lastnikov teh blagovnih znamk.

 

Avtorske pravice

Avtorske pravice © MePZ Ciril Silič Vrtojba
Vse pravice, ki niso izrecno dovoljene, so pridržane.